• MN
  • EN
  • CN
  • RU
  • Хүнсний бүтээгдэхүүний стандартуудын төсөлд санал авч байна
    06/13/2017

    Дэлхийн эрүүл мэндийн байгууллага, Нэгдсэн үндэстний байгууллагын Хүнс, хөдөө аж ахуйн байгууллагын хамтарсан Хүнсний хууль эрх зүйн хорооноос батлан гаргасан “CAC GL 32, Органик хүнсийг боловсруулах, үйлдвэрлэх, шошголох, худалдаалахад баримтлах арга зүйн удирдамж”, “CAC MRL 2, Хүнсний бүтээгдэхүүн дэх малын эмийн үлдэгдлийн дээд хязгаар” стандартуудыг орчуулан боловсруулсан төсөлд санал авч байна.

    Та бүхэн танилцаж судлаад 2017 оны 6-р сарын 16-ны дотор саналаа ирүүлнэ үү.

    Холбоо барих: МҮХАҮТ-ын Бодлого судалгаа хөгжлийн газар
    Утас: 11-310619, 99539173
    Цахим шуудан: policy@mongolchamber.mn

    Хавсралт: CAC GL 32-2017; cxg_032e; MNS CAC MRL 2-2017; MRL2_2015e

    Latest 150
    Latest 150