• MN
  • EN
  • CN
  • RU
  • Шинээр болон шинэчлэн боловсруулсан хүнсний бүтээгдэхүүний стандартын төслүүдэд санал авч байна
    05/01/2018

    Стандарт, хэмжил зүйн газраас шинээр болон шинэчлэн боловсруулсан “Түрхлэг болон хайлмал тосон бүтээгдэхүүн. Техникийн ерөнхий шаардлага”,  “Маргарин. Техникийн ерөнхий шаардлага”, “MNS 0226, Зайрмаг. Техникийн ерөнхий шаардлага”, “MNS CAC 193, Хүнсний бүтээгдэхүүн дэх хорт болон бохирдуулагч бодисын ерөнхий стандарт”, “MNS 6308, Хүнсний бүтээгдэхүүн дэх бичил биетний аюулгүй байдал болон эрүүл ахуйн шалгуур үзүүлэлтийн зөвшөөрөгдөх хэмжээ”, “MNS 1804, Хагас боловсруулсан махан бүтээгдэхүүн. Техникийн ерөнхий шаардлага”, “MNS 2091, Арвайн гурил. Техникийн ерөнхий шаардлага”, “MNS 3810, Хүнсний арвай. Техникийн ерөнхий шаардлага” стандартын төслүүдэд санал авч байна.  Төслүүдтэй танилцаад холбогдох саналаа 2018 оны 5 дугаар сарын 14-ны дотор ирүүлнэ үү.

    Хавсралт: MNS 0226, MNS 1804, MNS 2091, MNS 3810, MNS 6308, MNS CAC 193, Маргарин, Түрхлэг болон хайлмал тосон бүтээгдэхүүн

    Холбоо барих: МҮХАҮТ-ын БСХГ
    Харилцах ажилтан: А.Ганхүлэг
    Утас: 11-310619, 99539173
    Цахим шуудан: policy@mongolchamber.mn

    Latest 150
    Latest 150